Een leuk bedrijf met een zonnige toekomst. Dat levert Watt op!

Ons nieuwe
bedrijfspand!

Oplevering verwacht
in Q1 2024.

Ons nieuwe
bedrijfspand!

Oplevering verwacht
in Q1 2024.

Een leuk bedrijf met een zonnige toekomst. Dat levert Watt op!

Over ons

Vanuit onze overtuiging dat zonne-energie de krachtigste manier is om de klimaatverandering te bestrijden, is Nederlandse Solar Maatschappij opgericht. Wij zien het als onze missie om duurzame zonne-energie bereikbaar te maken voor iedereen.

Door de inzet van innovaties werken wij met veel plezier aan de verduurzaming van Nederland. Hierbij zien we een wereld voor ons waarin huiseigenaren gebruik maken van duurzame, betrouwbare en betaalbare vormen van energie.

Ons team van specialisten verzorgen het volledige traject met eigen mensen, onze verduurzamers. De wereld bekijken we vanuit één perspectief: de specifieke behoeften van onze klanten. Wij zetten onze specifieke kennis in om onze klanten de kwalitatief beste oplossingen op het gebied van zonne-energie te bieden.

Onze reis tot zover!

0+

Tevreden klanten

0+

kWh opgewekte zonne-energie per jaar

0+

Geplaatste zonnepanelen

Onze kernwaarden

Passie

We doen ons werk met plezier.

We creëren oplossingen die meerwaarde bieden.

We zijn voortrekker en vernieuwend.

Professioneel

We zijn een klantgerichte organisatie.

We werken aan talentontwikkeling van onze medewerkers.

We zijn deskundig en zetten ons altijd voor 100 procent in.

Dynamisch

We streven naar innovatie.

We werken voortdurend aan kwaliteit.

We hebben gemotiveerde en energieke medewerkers.

Respectvol

We behandelen iedereen met respect.

We hebben een open bedrijfscultuur.

We zijn toegankelijk voor iedereen.

Integrale oplossingen zijn de toekomst

De energietransitie is volop in beweging. Alle woningeigenaren krijgen vroeg of laat te maken met het verduurzamen van hun woning. De overheid stuurt hierop aan om het gebruik van fossiele brandstoffen en de CO2 uitstoot zo veel mogelijk te beperken. In 2050 wil Nederland volledig energieneutraal zijn.

Het verduurzamen van de woningvoorraad is hierin cruciaal. Om een woning te verduurzamen zijn er vele manieren, methoden en producten beschikbaar. opnaarduurzaam.nl heeft de ambitie om in 2025 een platform te zijn waarin woningen snel en gemakkelijk kunnen worden beoordeeld en waar jij als verduurzamer eenvoudig en snel inzicht kunt krijgen in welke duurzame maatregelen geschikt zijn voor jouw woning.

Vanuit dit platform en onze bedrijven kunnen we alles onder strakke regie uitvoeren. Ieder bedrijf kent haar eigen expertise en de optelsom van bedrijven zorgt voor een integrale allesomvattende oplossing. Wel zo makkelijk!

Nederlandse Solar Maatschappij is onderdeel van opnaarduurzaam.nl

Op weg naar een
schone toekomst.
“Ik wil helpen!”

Voor de uitvoering van ons plan zoeken wij continu naar mensen die deze passie delen en zich verantwoordelijk voelen. Deze reis meebeleven?